tvistevagen_24kvm_01tvistevagen_24kvm_01

Ljust och fräscht studentboende för dig med höga krav

När du ska bo på ett begränsat antal kvadratmeter är detaljer och lösningar viktiga för att du ska kunna skapa det hem du vill.

24 ljusa kvadrat

De större ettorna har stora fönster med mycket ljusinsläpp och är utformade för att utnyttja kvadratmeterna så smart som möjligt för att passa såväl ensamhushållet som samboparet.

Uthyres omöblerade med kök, dusch och toalett samt kombimaskin tvätt/torktumlare i lägenheterna.

Yta: 24 kvadratmeter
Bredband: ingår ej men startas enkelt upp av hyresgästen själv via det öppna stadsnätet där det finns flertalet operatörer att välja på.

Skillnader i färg på ytskikt och fönstersättning förekommer.

[unex_ce_button id="content_epslk8er8" button_text_color="#fffcdf" button_font="regular" button_font_size="22px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="0px" button_bg_color="#de6d28" button_padding="15px 40px 15px 40px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="30px" button_text_hover_color="#fffcdf" button_text_spacing_hover="0px" button_bg_hover_color="#de852c" button_border_hover_color="#000000" button_link="https://www.riksbyggen.se/hyresratter/vasterbotten/tvistevagen/" button_link_type="url" button_link_target="_self" has_container="1" in_column=""]Jag är intresserad![/ce_button]